Éltető Érték Kampány

Az ÉLTETŐ alapításának 15. évfordulójának tiszteletére februárban indítottuk el az Éltető közösségi média felületein az Éltető Érték Kampányát.

 „Emlékszel, Éltető?” címmel archívumunk fotóival tekintettünk vissza az Éltető elmúlt 15 évének emlékezetes pillanataira. „Tudod, Éltető?” címmel a közösen elért eredményeinket, a megszerzett tudást és tapasztalatot, valamint a folyamatos fejlődésünket mutattuk be. „Köszönjük, Éltető” címmel sikeres projektjeink, pályázataink és tagjaink sikereinek bemutatása történt meg.

A kampány során a fontosabb mérföldköveken keresztül összegeztük és mutattuk meg azokat a tényeket, amelyek az ÉLTETŐ szakmaiságát jellemzik. Hisszük, hogy napjainkban az ÉLTETŐ – a vidékfejlesztés összetett területén – jelentős hozzáadott értéket képes biztosítani és – akár saját munkája, akár külső együttműködések keretén belül – sikerrel alkalmazni.

Az Éltető Érték Kampányt eredményesnek értékeljük, ezért azt tovább folytatjuk. A jövőben az Éltető egyes szakmai területeinek jelenlegi értékeit, szereplőit mutatjuk be.