A kistermelői élelmiszer-előállítás szabályai az I-CON projekt keretében

Az Interreg Közép Európa Program keretében működő I -CON program keretében csoportos képzésre került sor 2019 február 18-án Tagyonban. Az Unió által finanszírozott Program célja olyan élelmiszeripari innovációk, újítások összegyűjtése, amelyek a kis- és középvállalkozások számára jó gyakorlatokként szolgálhatnak a vállalatoknak a fejlesztéseik során.

Az I-CON projekt keretében nyújtott tanácsadási programban az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület több tagja is részt vesz. 2018 október és november folyamán került sor a vállalkozások tevékenységének átvilágítására, amelyet a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. munkatársai végeztek el.

Az átvilágítások eredményei alapján került sor 2019. február 18-án Tagyonban egy csoportos képzésre, ahol a kistermelői élelmiszer-előállítás higiéniai szabályairól és az élelmiszerek jelöléséről kaptak tájékoztatást a részvevők. Az eseményen elhangzott előadás hasznos információkat tartalmaz az élelmiszereket előállító tagjaink számára.

Az I-CON projekt hivatalos weboldala: http://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html

Facebook: @iconproject.InterregCE