Új Védjegyesek az Éltetőnél

A Térségi Védjegy Tanács döntése alapján négy új védjegyest köszönthetünk „A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegy közösségében:

Ilonamalom Apartman: Az Ilonamalom Apartman egy stílusos és hangulatos, jól felszerelt, bababarát, 2 személyes apartman, melyet a szállásadó otthonában, egy többszáz éves kapolcsi vízimalomban alakítottak ki a Balaton-felvidéken. Az apartman természetközeli fekvése és a Malmok völgye túraútvonal közelsége adja, hogy felszereltségéhez túrakerékpárok és túrafelszerelés tartozik. Az apartmanban kétszemélyes infraszauna nyújt wellness lehetőséget. A vendégeknek lehetőségük van helyi termékekből összeállított reggeli kosarat kérni.

 

Kerekes Völgykapu: A Kerekes Völgykapu Falatozó 2021 nyarán nyitotta meg kapuit Nemesvámoson. A vidék ízeivel, főleg street food jellegű ételekkel, házi szörpökkel és süteményekkel várják a látogatókat. Balaton Bike Tour kölcsönző pontként tőlük indulva felfedezhetjük a Balaton- felvidék szépségeit, egyénileg vagy szervezett túrákkal. A környezet védelmére is nagy hangsúlyt fordítanak: a hulladékot szelektíven gyűjtik, emellett a sütőolajnak és a húsnyesedéknek is külön gyűjtője van, amit rendszeresen elszállítanak. Több helyi lakost is foglalkoztatnak, és jó kapcsolatot ápolnak a helyi iskolákkal és óvodákkal is.

 

Manduláskert Szentjakabfa: A Manduláskert a Balaton-Felvidék egy autentikus településén, Szentjakabfán, a falu szélén található. Az egy hektáros területen 4 különböző méretű és stílusú önálló vendégház van, összesen 10 szobával. A Manduláskert a csendet és a természetet kedvelők ideális környezete, ahol pihenni és gondolkodni egyaránt kiválóan lehet.

 

Őskarszt Apartman: Az apartmanház a páratlan szépségű Őskarszt természetvédelmi terület szomszédságában található közvetlenül a Kék-Túra útvonal mellett. Az apartman egy családi ház felső emeletén helyezkedik el, különálló bejárattal, zárt parkolóval, kerti kiülő helyiséggel rendelkezik. A kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, asztaliteniszre. A 2 db hálószobával, tágas klimatizált nappalival, modern fürdőszobával, jól felszerelt konyhával rendelkező szálláshely kiválóan alkalmas a családi pihenésre. A háztól 500 m-re helyezkedik el a faluközpont, ahol élelmiszerbolt, gyógyszertár, posta található. A szálláshelytől néhány száz méterre több vendéglátóegység is üzemel.

 

További részleteket új védjegyeseinkről facebook oldalunkon és honlapunkon találhattok.