Sümegen is aktív érdeklődés mellett zajlott a Helyi Fejlesztési Stratégia tájékoztató fóruma

Egyesületünk közel hatvan tagja vett részt fórumunkon, amelyen eddig nem hallott fejlesztési területekről, elképzelésekről is hallhattunk.  Kiderült, hogy még mindig vannak olyanok, akik bár Leader pályázati pénzből fejlesztenének, még nem töltötték ki és nem küldték vissza az Éltetőnek a Projektgeneráló Adatlapot. Mindenkit arra bíztatunk, hogy ossza meg velünk fejlesztési elképzeléseit, hogy azokat bele tudjuk tervezni a 2023-27-es Helyi Fejlesztési Stratégia tartalmába.  

Köszönjük Hoffner Tibor szakmai közreműködését.

Ha Ön fontosnak tartja, hogy a jövőbeni fejlesztések alapjai a helyi igények szerint kerüljenek meghatározásra, kérjük töltse ki az Éltető Projektgeneráló Adatlapját, ami innen tölthető le: https://eltetobalatonfelvidek.hu/indul-a-2023-27-es-helyi-fejlesztesi-strategia-elkeszitese-kikuldtuk-a-projektotlet-adatlapokat-2/?fbclid=IwAR3mtfyQL7WYN1MyUe9H8HmPUneXymgac9DeqheNqnlnX6Yf_E_X7dHSI3c

Kérjük, az adatlapokat rövid időn belül küldjék vissza a tervezes@balatonleader.hu címre.

A Helyi Fejlesztési Stratégiával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat a https://eltetobalatonfelvidek.hu/helyi-fejlesztesi-strategia-2023/ oldalon foglaljuk össze.