Önkéntes lehetőségek a Fekete Sereggel

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani önkéntes lehetőségeket a Fekete Sereggel a Kárpát-medencében, Németországban, Finnországban és Dél-Amerikában!

A Fekete Sereg Ifjúsági egyesület 24 éve segíti a nagyvázsonyi és a Balaton-felvidéken élő fiatalokat. 16 éve küldünk a Világba magyar fiatalokat és fogadunk a Világból fiatalokat Nagyvázsonyba. Az idei évben is van lehetőségünk magyar, reméljük nagyvázsonyi, Balaton-felvidéki 18-30 év közötti fiatalokat ESC (régen EVS) nemzetközi önkéntes program keretében külföldre küldeni, úgy, hogy a családnak ez nem kerül egy fillérében sem.

Útkereső ifjakat várunk, ebben a különleges helyzetben az önkéntesség is egy nagy segítség lehet és ezzel egy új fejezet is kezdődhet.

2021-es évben az Európai Önkéntesség Fővárosa, Berlin, ahova a Sereg is küldhet egy fiatalt, aki iskolában, óvodában, ifjúsági házban szolgálhat egy éven át. Részletesebben a berlini önkéntességről itt lehet olvasni

Egy másik fiatalt Kézdivásárhelyre (Kovászna megyében – Veszprém megye testvér megyéje) egy évre, ahol környezetvédelmi projektben vehet részt a fiatal és ott jól tudjuk, hogy mindenki jól beszél magyarul 😉. Részletek a kézdivásárhelyiről itt.

Finnországban 4 hetes önkéntességhez keresünk fiatalokat, ahol elsősorban fizikai munkavégzésre várnak fiatalokat. Részletek itt olvashatóak.  

Francia Guayanában francia nyelvtudással várnak egy fiatalt Magyarországról, aki szívesen foglalkozik vidékfejlesztéssel, bővebben itt lehet olvasni róla többet

Az önkéntes programban 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt. 

Akit érdekel program keressen minket telefonon, személyesen vagy online csatornán. Elérhetőségeink a plakáton, honlapunkon.