Meglévő túraútvonalak fejlesztése – Megyer

A Magyar Vidék Minősége Egyesület szervezésében 2022.09.08-án Megyeren került megrendezésre a meglévő és már megújult túraútvonalak letisztázását segítő műhelymunka.

A rendezvény célja, hogy a már meglévő turisztikai kínálat naprakész legyen és megfelelő információkkal segítse a kirándulni vágyókat.

A műhelymunkán bemutatásra kerültek azok a szempontok, amelyek mentén frissítésre kerültek az egyesület túraútvonalai. Továbbá ismertetésre került az új turisztikai honlap struktúrája és tartalma. Ezt követően Komendánt Irén polgármester asszony mesélt a település történetéről, fejlesztésekről és azon szolgáltatásokról, melyek elérhetőek a faluban.

A résztvevők betekintést nyerhettek a falu közösségi életébe, egy olyan kialakult rendszerbe, mely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatás egy magas színvonalon működjön.

Az előadásokat követően helyben készített finomságokat kóstolhattunk. Az ebéd után Inke vezetésével bejárhattuk a falu egy részét. Megismerhettük a közösség és a látogatók szempontjából fontosabb helyszíneket és két vendégházba is betekintést nyerhettünk.