MEGHÍVÓ – Helyi Fejlesztési Stratégia TERVEZŐI FÓRUMOK

MEGHÍVÓ

Helyi Fejlesztési Stratégia TERVEZŐI FÓRUMOK

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület tisztelettel meghívja Önt a 2023-27-es időszakot felölelő Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) elkészítésével kapcsolatos tájékoztató fórumokra.

Helyszín: 8248 Nemesvámos – Fészek utca 7. – Házasságkötő terem

Időpont: 2023. szeptember 11. (hétfő) – 16:00 óra

Helyszín: 8330 Sümeg – Várcsárda

Időpont: 2023. szeptember 14. (csütörtök) – 16:00 óra

Programterv:

  1. A 2023-27-es időszakra az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület által kidolgozásra kerülő Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésével kapcsolatos tájékoztatás
  2. Az eddigi beérkezett és a helyben felmerülő projekt elképzelésekkel kapcsolatos tájékoztatás, lehetőségek és tudnivalók
  3. Kérdések-válaszok, észrevételek összegzése

A fórumokat az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület képviselői tartják.

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesületi működésének egyik legfontosabb eleme a működési területünkre vonatkozó, 2023-2027-es Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) elkészítése. A HFS célja olyan helyi vidékfejlesztési stratégia megalkotása, amely a helyi szereplőkön keresztül a térségben felmerülő projektötletek megvalósítását, a térségi igények kielégítését célozza. A Helyi Fejlesztési Stratégiában szereplő intézkedések szerint kerülnek kiírásra a LEADER helyi pályázati felhívások a 2024-2027-es időszakban. Fontos ez alapján, hogy a helyi igények megjelenjenek stratégiai szinten is, ezért számítunk minden kedves helyi szereplő, érdekelt szíves részvételére!

A Helyi Fejlesztési Stratégiával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket és válaszokat a https://eltetobalatonfelvidek.hu/helyi-fejlesztesi-strategia-2023/ oldalon foglaljuk össze.

 

A rendezvény nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a kozpont@balatonleader.hu e-mail címre, legkésőbb: 2023.09.07-ig.