Kérdőív – Kutatás az élelmiszer pazarlásról

Parizán Annának, az Európai Bizottság Climate KIC „Pioneers into Practice” nevű programja keretében, lehetősége nyílt a Valenciai Egyetem Közgazdasági Karának, Marketing és Piackutató Intézeténél egy élelmiszer pazarlásról szóló, igen érdekes kutatásában részt venni. A kutatás jelenlegi részében szeretné felmérni, a magyarországi szálláshelyek „zöld gyakorlatok” és élelmiszer pazarlás területén alkalmazott módszereit, szokásait, valamint ezekben a témákban a környezettudatosság szintjét.

Anna kérésének eleget téve továbbítjuk felétek az aktuális kérdőívet, mely az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_sKquedkKux6kM4FsBELPkQIznX7SWONKxVzK1Iir9IUCvA/viewform

Nincs jó, vagy rossz válasz; az őszinte válaszadás azonban nagy segítség. A kapott adatokat bizalmasan kezelik, azok név nélkül kerülnek összesítésre!

Kérjük, segítsétek Anna és az Európai Bizottság munkáját, azzal, hogy kitöltitek ezt a kérdőívet, ami csak 5-10 percet vesz igénybe!

Együttműködésetekre számítunk! 🙂