Kedves Tagtársak!

Szeretnénk benneteket tájékoztatni az Egyesületünknél 2024. márciustól bekövetkezett változásokról és aktualitásokról.

 

Mészáros-Harta Annamária munkaszervezet vezető, 2023. augusztus 1-jén, még a GYES ideje alatt tért vissza Egyesületünkhöz a szervezet szakmai feladatainak koordinálása érdekében. 2024 februárjában, az egyesületnél töltött 14 év után Anna elhatározása szerint máshol kívánja folytatni munkásságát.

Annát döntésében támogattuk, köszönettel vettük az Egyesületért tett eddigi erőfeszítéseiért, köszönjük a munkáját és sok sikert kívánunk az új munkahelyén való további tevékenységeihez.

Az Egyesületünk zavartalan működése érdekében, a 2024. február 29-én megtartott elnökségi ülésen egyhangúlag Baranyi Piroskát, a HFS tervezésével megbízott kollégát neveztük ki a munkaszervezet vezetői feladatok ellátására. 2024. június 30-ig vállalta Piroska a munkaszervezet vezetői feladatokat. Ez az időtartam áll rendelkezésünkre arra, hogy egy munkaszervezet vezetői pályáztatást lebonyolítsunk.

Tekintettel a fent említett átmeneti időszakra a munkaszervezet vezetői pozíció meghirdetésre került, melyre a jelentkezők szakmai önéletrajzát és szükséges dokumentumait 2024. március. 15-ig várja az Éltető munkaszervezete. A jelentkezéssel kapcsolatos további információk megtalálhatóak honlapunkon (www.eltetobalatonfelvidek.hu) és Facebook oldalunkon.

A munkaszervezetben bekövetkezett változásokon túl szeretnénk tájékoztatni benneteket az elnökségben bekövetkezett változásokról is. Szintén a 2024. február 29-én megtartott elnökségi ülésen Tóbel János alelnök úr jelezte, hogy egyéb elfoglaltságai miatt felmentését kéri az Egyesületünknél betöltött tisztségei alól. János 16 évig töltötte be az Éltető Balaton-felvidék Egyesület alelnöki pozícióját, illetve meghatározó szerepe volt 2014-ben a Vidék Minősége védjegy rendszer kialakításában, ahol 2021. évtől Védjegytanács elnöki pozíciót töltött be. Tóbel János nagy elköteleződéssel és szakmai tudásával segítette az egyesület működését, amit nagy tisztelettel szeretnénk ezúton is megköszönni. Az elnökség elfogadta az Egyesület alelnökének, a Védjegytanács elnökének lemondását.

Éves, rendes taggyűlésünket április első felében tervezzük megtartani, ahol a tavaly évi költségvetési zárás, az idei költségvetés, a fiatalok lakáshoz jutása, munkalehetőség biztosítási program és előreláthatólag a megüresedett tisztégek betöltésére vonatkozó taggyűlési döntések is napirendre fognak kerülni. Akinek adott esetben javaslata van bármivel kapcsolatban, azt köszönettel vesszük!