Indul a 2023-27-es Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítése, kiküldtük a Projektötlet Adatlapokat!

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesületi működésének egyik legfontosabb eleme a működési területünkre vonatkozó, 2023-2027-es Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) elkészítése.

A HFS-ek célja olyan helyi vidékfejlesztési stratégiák megalkotása, amely a helyi szereplőkön keresztül a térségben felmerülő projektötletek megvalósítását, a térségi igények kielégítését célozza. A projektek a helyi lakosok tudásán és helyismeretén alapulnak, ebből következően az ő igényeiknek és a táj adottságainak megfelelő ötletek valósulhatnak meg.

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület közreműködésével az elmúlt időszakban több, mint száz intézmény és önkormányzat, egyéni és társas vállalkozás, valamint civil szervezet jutott igen jelentős támogatáshoz. Bízunk benne, hogy a következő időszak is hasonlóan sikeres lesz.

2023.07.26-án egyesületünk e-mailben megküldte tagjai részére a HFS egyik fontos, alapvető szakmai elemének számító a Projektötlet Adatlapot, melynek kitöltésével egyesületünk tagjai jelezhetik felmerülő fejlesztési igényeiket.

Kérjük, egyesületünk tagjait, hogy a kitöltött Projektötlet Adatlapot 2023. augusztus 20. napjáig küldjék vissza a tervezes@balatonleader.hu címre.

A HFS-sel kapcsolatos tudnivalókról a jövőben folyamatos tájékoztatást biztosítunk tagjaink részére.