Homann Ana-Maria az „Éltető Fenntarthatóság Díj - 2023” kitüntetettje - Egly Márk - részére adja át felajánlását.

Homann Ana-Maria: a természet, a fenntarthatóság, minden, ami védi és óvja a környezetünk!

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület Védjegytanácsának döntése alapján az Éltető Védjegyes tagok termék vagy szolgáltatás felajánlásokat tehettek az Éltető Díjak 2023-as kitüntetettjei részére.

Homann Ana-Maria, az Ana Naturfarm tulajdonosának felajánlása az „Éltető Fenntarthatóság Díj – 2023” kitüntetettjének – Egly Márknak egy „Gyógynövényes Wellness csomag” volt.

Anát kérdeztük a felajánlásáról:

 

Mi a véleményed az Éltető által az idei évben alapított díjakról?

Szuper jó ötletnek tartom, hisz ezáltal kitűnnek olyan tagok a közösségből, akiktől tanulhatunk, felnézhetünk rájuk.

 

Mi a véleményed arról, hogy az Éltető Védjegytanácsának ajánlása alapján lehetőség volt felajánlásokra az ÉLTETŐ díjazottak részére?

Megtiszteltetés volt és nagy öröm, hisz óriási lehetőség megajándékozni másokat, azáltal mindig mi is nyerünk.

 

Miért éppen az általad kiválasztott kategóriában éltél a felajánlás lehetőségével?

Ez állt a legközelebb hozzám. A természet, a fenntarthatóság, minden, ami védi és óvja a környezetünk, hisz az éltet bennünket! Abból élünk, amit kapunk, amit a természet kínál, de az éltet minket, amit őszintén, lelkesedéssel adunk, amit a két kezünk munkája kínál.

 

Gondolkozol azon, hogy jövőre kit ajánlj az ÉLTETŐ díjakra?

Még nem, de szeretnék minél több információt kapni az egyesület tagjairól, hogy jobban megismerjem őket. Sok tag van és nem mindenki ismer mindenkit. Épp ezért örülnék annak, ha bemutatnátok mindenkit, aki ehhez a közösséghez/családhoz tartozik. Így jobban megismernénk és figyelnénk egymásra.

 

Kedves Ana! Az Éltető nevében nagyon köszönjük a felajánlásodat

További felajánlásokkal éltek még: Baráth Tibor és Szabados Zsuzsa, az Őshaza Vendégház képviseletében; a Vámosi Pince képviseletében: Papp Ferenc és Pappné Szita Anikó; a Nagyi Kertje Teaház képviseletében: Hortobágyi Ágnes; a FÉK Abc és Étterem képviseletében: Tóth Dávid.

Mindannyiuknak nagyon köszönjük!