A Laczkó Dezső Múzeum kérésére a következőről tájékoztatjuk tagjainkat:
2016. november 3-án a Laczkó Dezső Múzeum nagyszabású gasztronómiai kiállítást nyit ÉTEL/ÉLET Ízek és terek a gasztronómia évszázadaiból címmel. A kiállítást a Magyar Konyha főszerkesztője, Vinkó József nyitja meg. A rendezvény lehetőséget kínál a helyi termelőknek, hogy kapcsolatot teremtsenek a Főszerkesztő Úrral, termékeik felajánlásával. A múzeum az eseményre ajándékozott helyi termékekből egy gasztronómiai ajándékkosarat hoz létre, mely Veszprém megye helyi termékeinek, alapanyagainak változatosságát, érdekességét és egyedülállóságát tükrözné.
A Laczkó Dezső Múzeum ezért kéri a helyi termelők segítségét, hogy felajánlásaikkal járuljanak hozzá egy reklámértékű gasztronómiai „bőségtál” megvalósításához.
A felajánlás további technikai részleteivel az alábbi elérhetőségeken érdeklődjenek:
Benkő Gabriella – Laczkó Dezső Múzeum
Közönségkapcsolatok és marketing osztályvezető
+36-30/566-62-50
benkogabriella@ldm.hu