ÉLTETŐ Pont hálózat – már 13 helyen az országban

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület – több év szakmai előkészítést követően – 2016-ban kereskedelmi partnereivel együttműködve alakította ki a Balaton-felvidéken az ÉLTETŐ Pont hálózatot. A hálózat kialakítását a RégióTour Egyesület is segítette.

Mi az az Éltető Pont?
Az Éltető Pont hálózat már működő vagy a jövőben nyíló kereskedelmi üzletek és az ÉLTETŐ Egyesület közötti együttműködésen alapul. Az ÉLTETŐ Egyesület céljai között nagy hangsúlyt kap a Balaton-felvidéki települések termelőinek, szolgáltatóinak, illetve ezek minőségi termékeinek, szolgáltatásainak népszerűsítése, kereskedelmi támogatása.

Az együttműködés lényege, hogy az ÉLTETŐ Pont hálózathoz tartozó üzleteket működtető vállalkozások, civil szervezetek vállalják, hogy az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület által létrehozott Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyet kiérdemelt termelők termékeit értékesítik és szolgáltatásaikat népszerűsítik. Az ÉLTETŐ Pontokon az adott üzlet saját profilja mellett értékesítésre kerülnek az Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékek is (bővebben a védjegyről: www.eltetovedjegy.hu).

Az ÉLTETŐ az üzletek tulajdonosaival írásbeli szerződést köt.

Az ÉLTETŐ Pontok részére az Egyesület egységes tájékoztató táblákat, marketing eszközöket biztosít és segíti a kapcsolatfelvételt a termelőkkel, vállalkozókkal. Az év során több olyan egyeztetést is szerveznek, amelyek segítik a helyi termékek megismerését.

Az ÉLTETŐ Pont hálózat egésze, valamint annak tagjai az ÉLTETŐ és együttműködő partnerei kommunikációs felületein rendszeresen bemutatásra kerülnek.

Jelenleg tizenegy – egész évben nyitva tartó – nyitva tartó üzletben és Tourinform irodában lehet a Balaton-felvidéken előállított, kitűnő minőségű, Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékeket vásárolni. További két üzlet a nyári szezonra nyitja meg újra kapuit!

Ha Ön vagy ismeretségi körében más vállalkozó szeretne csatlakozni az ÉLTETŐ Pont hálózathoz, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken: Szabados Zsuzsanna 70/453-5296, kozpont@balatonleader.hu.

Korábbi cikk az ÉLTETŐ Pontokról itt található.