Éltető díjak: fontosnak tartjuk tagjaink eredményeinek elismerését!

Ahogyan arról az év folyamán már több alkalommal is hírt adtunk – a tagjaink által elért kimagasló eredmények elismerésére – az Éltető idén három díjat alapít. A díjak: Éltető Innováció Díj, Éltető Fenntarthatóság díj és Tóth Béla Emlékdíj. Szándékaink szerint a díjakat a jövőben éves rendszerességgel – tagjaink ajánlásai alapján – ítéljük oda olyanoknak, akik az adott évben kiemelkedő eredményt értek el az adott területen. A Tóth Béla Emlékdíj létrehozásával szeretett és tisztelt Barátunk emléke előtt adózunk, a róla elnevezett díjjal az Éltető Közösségéért végzett kiemelkedő önkéntes munkát kívánjuk elismerni.

Az idei évben átadásra kerülő díjakat Bácsi Zita keramikusművész készítette és ajánlotta fel az Éltetőnek.

Azon túl, hogy díjakkal ismerjük el tagjaink eredményeit, a díjak alapításától azt is várjuk, hogy tagjaink jobban megismerjék egymás tevékenységét, figyelemmel kövessék és értékeljék egymás munkáját, eredményeit. Bízunk benne, hogy az díjazandók által elért eredmények mögötti tudás, tapasztalat bemutatása minden tagunk számára inspiráló és hasznos élménnyé válik.

Az „innováció” és a „fenntarthatóság” az Éltető vidékfejlesztési szakmai tevékenysége során is a napjainkban szinte leggyakrabban használt két fogalom.

Célunk, hogy a működési területünkön lévő intézményeket, önkormányzatokat, civilszervezeteket, vállalkozásokat és magánszemélyeket az Éltető elmúlt 15 év során, a vidékfejlesztés területén megszerzett szakmai tapasztalataival, tudásával támogassa.

A díjazandók személyére ajánlásokat az Éltető tagjai tehetnek, az ajánló szelvény ezen a linken találjátok: Éltető Díjak ajánló szelvény 

Kérjük, hogy az ajánlásokat a kozpont@balatonleader.hu címre küldjétek.

Az ajánló szelvények kitöltésére az alábbi űrlapon is van lehetőség: Ajánló szelvény űrlap

Az ajánlások beérkezésének határideje: 2023. október 1. és 31. között. 

 

A díjakkal kapcsolatos részletes tudnivalókat ezen a linken találjátok: Mindent az Éltető Díjakról