A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara élelmiszer-higiéniai tájékoztató fórumot szervez vendéglátóipari vállalkozások részére.
A rendezvény az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján nagy segítséget nyújt a kis- és középvállalkozások jogkövető magatartásához, hogy az aktuális témákat érintve érdemi információhoz jussanak.
Időpont: 2017.április 12. (szerda) 15.00
Helyszín: Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Veszprém, Radnóti tér 1.) konferenciaterem
A fórumon Dr. Leitold József, a Veszprém Megyei Kormányhivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának vezetője,
megyei főállatorvos tart előadást
A fórumon névre szóló igazolást kapnak a résztvevők, amely megfelel a kötelező évi oktatásnak, a Nebih ellenőrzéseknél elfogadják továbbképzésként. Szakácsok, pincérek, étteremvezetők érintettek.
A részletes program és a jelentkezéssel kapcsolatos információk ide kattintva megtekinthetők >>