Baloghné Király Mónika

8230 Balatonfüred Déryné utca 24.
+36-70 451 4216
kiralymoni@vipmail.hu
www.baloghpincészet.hu

A BALOGH Pincészet a Balaton- felvidéken, a Pécselyi medencében található, Balatonfüredtől 10 km-re. Családi vállalkozásunk 2002-ben indult, első, saját palackozású boraikat 2007-ben készítették.

Fontosnak tartják, hogy a munkatársaik a lehető legközelebbről járjanak dolgozni, felkarolják a fiatal, gyakorlattal még nem rendelkezőket és a feladatokra betanítják őket, jártasságot adnak számukra.

Pincészetükben és szőlészetükben, amely már elérte a 18 ha-t, mindig törekedtek a környezetkímélő technológiák alkalmazására, a fenntarthatóságra. Ennek érdekében például visszaváltható üvegpalackokkal is dolgoznak, illetve a helyes mezőgazdasági gyakorlatnak megfelelően ápolják a szőlőterületeiket, valamint környezetkímélő növényvédelmet folytatnak.

A pincészet alapanyagát 2018-as évtől már csak saját termésből fedezik, így teljesen átlátható számukra, hogy miből mi lesz.

Nyitva állnak az érdeklődő borfogyasztók előtt, hogy bemutassák pincészetüket, akár szőlőterületeiket, dűlőiket borkóstoló keretében és szívesen látják azokat a borbarátokat is akik csak egy-egy palackkal szeretnének a vacsorához vagy éppen egy ünnepi alkalomhoz BALOGH bort fogyasztani!

Megújult pincészetükben szeretettel várnak Mindenkit!

Baloghné Király Mónika és Balogh Róbert