Az Éltető a Művészetek Völgyében: 13 éve vár az Éltető Völgy!

Idén 13. alkalommal nyitja ki kapuit az Éltető Völgy, ahol 10 napon keresztül várjuk a Csigaház udvarán (Kapolcs, Jókai utca 6.) a látogatókat.

Aki ellátogat a Jókai u. 6. szám alatt található Éltető Völgybe helyi, kézműves termékek, portékák és finomságok közül válogathat a vásári forgatagban. ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók által lehetőség nyílik megismerni a Balaton-felvidék helyi jellegzetességeit visszatükröző egyedi kincseit és értékeit.

A vásári forgatagokat és az udvar állandó programját színesítik a különféle népi játékok, táncházak, vetélkedők, kézműves foglalkozások, pálinkakóstolók és borkóstolók.

Kézműves foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat minden nap 14:30-tól 17:30-ig, ahol ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyes kézművesek segítségével alkothatunk egy különleges emléket.

Továbbá pálinka és borkóstolók keretein belül ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel rendelkező termelők által betekintést nyerhetünk a Balaton-felvidék különleges ízvilágába is, az adott napokon 18:30-tól 20:00-ig.

Akit érdekel a természet és annak felfedezése megismerheti az egyesület által összeállított Balaton-felvidéki turisztikai kínálatot – túraútvonalakat, településeket, épített és természeti látnivalókat.

Várunk július 21. és 30. között Kapolcson az Éltető Völgyben!