Aktuális információk a támogatott projektek megvalósításával kapcsolatban

Ezúton tájékoztatunk Benneteket a támogatott projektek megvalósításával kapcsolatos aktuális információkról.

A támogatott projektek esetében a megvalósításra rendelkezésre álló idő 2 év. A megkezdés dátumára vonatkozóan a támogatói okirat átvételének másnapja az irányadó, kivéve abban az esetben, ha az ügyfél projektjét a támogatási kérelem benyújtása után saját felelősségre megkezdte. Ebben az esetben eszközbeszerzés esetében az első megrendelés dátuma, építési beruházás esetén pedig az építési naplóba történő első bejegyezés dátuma határozza meg a projekt megkezdésének dátumát.

Honlapunkon a pályázatok menüpont (https://eltetobalatonfelvidek.hu/palyazatok/#hiv3)  alatt minden hasznos információt megtalálhattok a pályázatok megvalósításával kapcsolatban.

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmeteket a határidők pontos betartására!

Többszöri elszámolás esetén 12 hónap eltelte után a támogatási összeg 10%-val, de minimum 200.000 Ft-al el kell számolni!!! Ennek elmulasztása esetén változásbejelentés benyújtása szükséges!

24 hónapon túl történő megvalósítás esetén kimentési kérelem benyújtása szükséges, amelyben alaposan meg kell indokolni a hosszabbítás okát és amelyet az Irányító Hatóság bírál el. Fontos, hogy a megvalósítás maximum 36 hónapra tolható ki!

A megvalósításhoz kapcsolódó lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

E-mail: kozpont@balatonleader.hu

Telefon: 87/350-111; 70/654-3277