2017 küszöbén

… jelentjük, hogy egy szép és továbbra is nagyon melós, új év veszi kezdetét, ahol már megint mindenkire szükség lesz :-)!

A Balaton-felvidéken az is jó, hogy mindig megújuló lendülettel, buzgó energiával állunk neki újabb és újabb feladatoknak, nézünk szembe kihívásokkal.

Tesszük mindezt azért, hogy jobban menjenek a mindennapi dolgaink. Az pedig, hogy kinek mi a jobb, az bizony kinek-kinek a saját értékrendje szerint dől el. Van, aki az elismerésre hajt, több bevételre, több vendégre, jobb minőségre, új, extrább szolgáltatásokra, új termékekre, vagy akár új termékcsaládra, de vannak olyanok is, akik nagyobb nyugalomra, belső békére, vagy éppen a világbékére vágynak.

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület szívesen segíti mindezen célok elérését lehetőségeihez mérten :-). Mivel a tagságunk száma mára meghaladja a 250-et, ezért mindennek megvan a reális alapja is :-).

Az „apróbb” céljainkat is megfogalmaztuk 2017-re amelyeket itt meg is osztunk és továbbra is várjuk az újabb jelentkezőket mind tagjaink közé, mind a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyesek közé.