Séfparádé- a Kalóz séfjeivel

Mikor:
2022-05-21 @ 13:00 – 20:00
2022-05-21T13:00:00+02:00
2022-05-21T20:00:00+02:00
Hol:
Kalóz Strandbisztró
Séfparádé- a Kalóz séfjeivel @ Kalóz Strandbisztró

Tudjátok, kik főznek nektek idén nyáron?

Azt gondoltuk, ismerjétek meg azokat a kiváló séfeket, akik most már évek óta meghatározzák a Kalóz konyhájának hangulatát, ízvilágát, akikkel együtt kóstolunk és ötletelünk, szervezünk és megvalósítunk, fejlesztünk és fejlődünk!
KISUTI DÁVID séffel 2018-ban kezdtük a közös munkát. Angliai konyhákon töltött évek után után hazatért Baranyába, jelenleg is ott él családjával és Pécsett dolgozik főállásban. Az elmúlt években sok időt töltött nálunk is, a Kalóz jelenlegi gasztronómiai irányvonalát vele dolgoztuk ki. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon sokat köszönhetünk neki, a szemünk előtt vált igazi vezetővé!
Dávid kollégája és barátja, SZABÓ ISTVÁN séf 2019-ben csatlakozott hozzánk. A legendás pécsi Enoteca Corso-s évek után, a fövenyesi Kalózban Dáviddal újra egy konyhán dolgoztak… István 2019 óta konyhafőnökünk, a látványfőzéseink szíve és lelke, akinek a vendégekhez is mindig van néhány kedves szava. Ezen nyáron még nagyobb terveink vannak vele együtt a Kalóz- Placcon…
PÁL SÁNDOR séf korábban István kollégája volt, és 2020-ban, a koronavírus járvány kitörése után tért haza Ausztriából, azóta minden nyarat a Kalózban töltött, mostantól pedig ő lesz a konyhafőnökünk! Állóképessége, gyorsasága legendás, mint ahogy tiszta ízei, kreatív tálalása is könnyen felismerhető és számunkra nagyon is szerethető!

A 3 séf -a 3 jóbarát- 3 kedvenc étele, kint a placcon, a látványkonyhán, egymás mellett, kisebb adagokban, hogy mindent meg tudjatok kóstolni!

A MENÜ:
István:
– Hirtelensült tokhal, sáfrányos burgonya, barnavajas répakrém
Dávid:
– Gombapaprikás, pirított galuska, Onsen tojás, kimchi
Sándor:
– Rakottkarfiol 2.0 (Préselt sertés, bulgur, kelvirág, házi tejföl)

Ismerjétek meg séfjeinket, Dávidot, Istvánt és Sanyit, mi nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Megmutatjuk azt is, mit gondolunk a strandbisztró-műfajról, és mit jelent nekünk a fövenyesi Kalóz!
Május 21-én, szombaton, 13 órától szeretettel várunk!

Forrás: https://www.facebook.com/events/1169699953813821?ref=newsfeed