Forrás: https://www.facebook.com/events/334376247173919/
Hétfogásos vacsora Nivegy völgyi csúcsborok kíséretében.
A számunkra olya kedves Dobosi Pincészet legjobb boraival kísérve készítettük el az alábbi menüsort.
– Szent Jakab kagyló, yuzu, pak choy, avokádó
– Bika erénye, zellerhab, fermentált gyöngyhagyma
– Fürj, gesztenye, szilva, manióka
– Nyúlterrine, pisztácia, színes répák
– Szarvasgerinc, erdei gombák, tőzegáfonya
-Appenzeller sajtos lepény, calamansi-s saláta
-“Somlói galuska”
A menü ára 15.400.- / fő.
Az ár tartalmazza a menüt borsorral, ásványvíz fogyasztást és a 13% szervízdíjat.
Asztalfoglalás emailben (apati@sajkod.com), vagy nyitva tartási időben telefonon (+3630/5667356)