Téli kikapcsolódás a Balaton-felvidéken

Nem kell várni tavaszig a családi, baráti kirándulással, ugyanis a Balaton-felvidék télen is ugyanolyan csodás, mint a többi évszakban. Bőven lehet válogatni a látnivalók közül.

Ha szeretnénk még jobban kipihenni magunkat, és felkészülni az előttünk álló esztendőre, jobbnál jobb szálláshelyek nyújtanak lehetőséget a Balaton-felvidéken. Aktívabb pihenéshez tökéletes választás a Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia, de ha csendre, békére vágyunk, az Őshaza Falusi Szálláshely Bazsiban a nyugalom szigete mindenki számára.

Akik szeretnének finom borokat kóstolni, látogassanak el a Palota Pince Borkereskedésbe, vagy akár egy kicsit messzebb, közelebb a Balatonhoz, Aszófőre, ahol a Fodorvin Családi Pincészet kiváló borai közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót.  Ha már a Balaton partján járunk a Paloznaki Képíró Műhelybe is érdemes ellátogatni, gyönyörű festményekben gyönyörködhetünk kedvünkre.

Ha egyedi, szívvel-lélekkel készített ajándékokkal szeretnénk meglepni családtagjainkat, barátainkat, vagy csak egy-egy apró emléket szeretnénk magunkkal vinni a Balaton-felvidékről, érdemes ellátogatni kézműveseinkhez.

A Balaton-felvidéki táj nem csak nyáron bővelkedik élményekben, látnivalókban. Egy-egy kisebb kirándulás télen is kellemes kikapcsolódást nyújt. Túraútvonalaink minden évszakban teljesíthetőek, akár gyalog, lovon, kevésbé fázósoknak bringával is. Érdemes hát túracipőt húzni, és megismerni rejtett kincseinket!

Összeállítottuk téli turisztikai ajánlóinkat, melyet itt tekinthettek meg.