Bemutatkoznak védjegyes tagjaink

A 2021-es évben sem voltak restek védjegyeseink. Többen kisfilmmel, bemutatkozó videóval igyekeztek népszerűsíteni “A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyet és tevékenységüket. Közülük a teljesség igénye nélkül most megismerkedhettek egy borászattal, étteremmel, kézművessel és egy gyümölcsfeldolgozóval.

  • A Dobosi Birtokközpont friss fejlesztéseivel kapcsolatban a Nivegy-völgyből. 2020-ban épült fel a birtokközpont, amelyről egy rövid, hangulatos bemutatkozást láthatunk videójukból: https://youtu.be/dMN1uaj0buI
  • A Huszár Vendéglő 2021-ben megörökítette minden vendéglátóhely piros betűs ünnepét az évben, amikor újra kinyithattak és finomabbnál finomabb különlegességekkel várták vendégeiket. A remek hangulatú videó itt tekinthető meg:
    https://huszar.info/aktualitasok.html
  • Biztos sokan kóstoltátok már a Kapolcsikum igazán különleges ízvilágú termékeit, melyek a gyümölcs valódi ízeit idézi. De honnan is kerülnek az üvegekbe ezek a finomságok? A videóban megismerhetitek a Kapolcsikum gyönyörű ültetvényeit:
    https://m.youtube.com/watch?v=y0AB-tqVtT0
  • Egy műhely, ahol Borka kezei által egyedi alkotások születnek. Azonban nem csak ő alkot, szívesen szervez csapatépítőket, foglalkozásokat és falfestéseket is. Ismerjétek meg Piktorella álomfestő műhelyének sokszínűségét: 
    https://www.youtube.com/watch?v=CCdC3RXJwoc