Várjuk a jelentkezőket az ÉLTETŐ Termékkatalógus bővítéséhez!

A katalógust a Balaton-felvidéki védjegyes termékek, termelők, szolgáltatók népszerűsítése érdekében hoztuk létre. Célunk, hogy minden védjegyes bekerüljön és közösen népszerűsítsük a Balaton-felvidéki termékeket, alkotásokat.

Az ÉLTETŐ Termékkatalógus most már több mint 70 terméket foglal magába, de még korántsem teljes. A kézműves és kisipari tevékenység kategóriában 7 tagunk szerepel a katalógusban. Találkozhatunk köztük keramikussal, faművessel és festővel is. Élelmiszer, bor kategóriában 18 tagunk szerepel a katalógusban. Köztük vannak, akik pálinkák, olajok, lekvárok, szörpök, borok és csicsóka chips készítésével foglalkoznak.

A bekerülés továbbra is 1000 forintba kerül terméklaponként. A kézműveseknek, vagy csak nagyon kis mennyiségben egyedi termékeket előállítóknak egy-egy terméklapra termékcsoportokat javasoltunk feltenni. Ezek is nagyon hasznosnak bizonyultak!

Az elkészült katalógus az Egyesület részéről non-profit jelleggel, de a tagság üzleti tevékenységének támogatására készült, amelyet az Egyesületen kívül minden védjegyes önállóan is felhasználhat, kiajánlhat saját üzleti partnerei részére.

Az ÉLTETŐ Termékkatalógus itt érhető el!

A katalógusba jelentkezéssel kapcsolatban információ kérhető munkatársunktól: Orbánné Polgár Zsanettől a 87/350-111 vagy a 70/654-2377 telefonszámon.