Újabb elismerésben részesült Egyesületünk!

2020.január 5-én ünnepelte Sümeg várossá avatásának 36-ik évfordulóját. Ezen alkalomból invitálta a lakosságot a város önkormányzata és a művelődési ház képviselői egy meghitt, emelkedett hangulatú rendezvényre, melynek keretén belül díjazták mindazokat a civil szervezeteket, valamint magánszemélyeket, akik munkájukkal hozzájárultak Sümeg város oktatási, kulturális, sport valamint fejlesztési tevékenységeihez.

Egyesületünk Sümeg Városért Emlékplakett kitüntetésben részesült, Sümeg és térsége civil szervezeteivel, önkormányzataival, és a helyi vállalkozókkal kialakított aktív együttműködése, a helyi értékek feltérképezése, megőrzése, a helyi turisztikai kínálat színvonalának és összehangoltságának erősítése terén végzett tevékenysége elismeréseként.

Ez a díj az egész közösség érdeme, szeretnénk megköszönni tagjainknak a több éves együttműködést, a tenni akarást, és az elkötelezettséget egy szebb és jobb Balaton-felvidék iránt, valamint köszönjük az elismerést Sümeg Város Önkormányzatának.

Az ünnepségen Ramassetter Emlékplakettet vehetett még át Egyesületünk elnöke, Dr. Rédei Zsolt, kiemelkedő szakmai munkájáért valamint a város vezetésében betöltött szerepéért, amihez ezúton is gratulálunk!