Részt vettünk a VIII. Bakony Expon

Idén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő vásár, a Veszprém Arénában. A látogatók 2021. november 5-7 között finomabbnál finomabb helyi ízeket kóstolhattak, különleges kézműves termékeket csodálhattak meg.

Ez a vásár remek lehetőséget biztosít, hogy a vásárlók és érdeklődők személyesen megismerjék azokat a gazdálkodókat, termelőket, kézműveseket, akik a kínált portékákat készítik.

A vásári forgatag mellett számos kulturális, interaktív program, sólyomröptetés, az 1900-as években készült gépek kiállítása, népi játékok és állatsimogató színesítette a hétvége programjait. Az idei rendezvény témája a ,,vad” volt, melynek kapcsán a látogatók betekintést nyerhettek a gasztronómia világába is.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjeggyel rendelkező termelőink és kézműveseink közül idén is nagy számban, 18-an mutathatták meg a vásárlók számára különleges és egyedi termékeiket.

Köszönjük, hogy idén is részesei lehettünk ennek a színvonalas rendezvénynek és, hogy együtt mutathattuk meg védjegyeseinkkel milyen értékeket rejt a Balaton-felvidék.

 

A rendezvényre a Zóna Tv is ellátogatott. Az alábbi linken elérhető az általuk készített összefoglaló a Bakony Exporól.

https://zonatv.hu/aiovg_videos/bakonyi-izek-vasara-ismet-sikeres-volt-a-bakony-expo-2021-11-10/?fbclid=IwAR19Xu6ryEj3PXjqrcBTrv3aVnwkdSPAPhdDYFP-s7sYzH19S3LBopckl8Y

 

Még több érdekesség a Balatoni Futár novemberi számában:

http://online.anyflip.com/qbzb/uvxd/mobile/index.html?fbclid=IwAR3o0nx9oFWk8FlHqXJuBO1404bWXMuDPM9HBAmYc54vdIGcLk842cSuJcU