Részt vettünk a román-magyar helyi termelők online találkozóján

Román és magyar vidéki helyi termelők, ernyőszervezetek eszmecseréjére került sor március 26-án pénteken délelőtt a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében, a Rural SME’s projekt keretében.

Az eseményen nemcsak bemutatkoztak a résztvevők, hanem megosztották egymással elért eredményeiket, ötleteiket, jó gyakorlataikat, és keresték a jövőbeli kapcsolódási pontokat, együttműködési lehetőségeket.

Nagy potenciál rejlik ezekben a határokon átívelő kezdeményezésekben, egy-egy ilyen találkozó gyújtópontja lehet a későbbi sikeres piacbővítésnek, értékesítési hálózatok fejlesztésének.

Az online konferencia alkalmával bemutatkozott az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület is, valamint két, védjeggyel rendelkező helyi termelőnk is. A Tekeresvölgyi Családi Birtok képviseletében Kovács Zsófia, a Bakos-Méz képviseletében pedig Bakos Márk mutatta be tevékenységeiket a résztvevőknek.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökségnek, reméljük hamarosan személyesen is részt vehetünk hasonló kezdeményezésekben!