Online értékesítési lehetőség

Kedves tagjaink!
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi kezdeményezést.
További információkért forduljatok bizalommal a közel.hu csapatához, Nórihoz és Péterhez.

 

Kedves termelők, kézművesek, alkotók!

Veszprém megyei online piacterünk hamarosan útjára indul, ha úgy érzitek, szívesen csatlakoznátok, várunk Titeket szeretettel!

Egy éve költöztünk Veszprémbe, a várost mostanra már otthonunknak mondhatjuk, sokat kirándulunk kiskutyánkkal és a barátainkkal a környéken és élvezzük az itteni életet.
Nagyon szeretjük a várost és a Balaton közelségét és szerettük volna az otthonunkat minél több helyi kézműves termékkel és ellenőrzött forrásból származó, termelői finomsággal megtölteni. Imádjuk a piacokat, de sajnos nincs időnk mindig kijárni, online felületen pedig nehézkesen megoldhatók ezek a rendelések, hiszen nincsen olyan oldal, ahol egyszerre megtalálunk mindent, amit keresünk.

Ezért hoztunk létre a saját online szatócsboltunkat, ahol mások számára is elérhetővé tesszük azokat a portékákat, amik helyben készülnek.

Ezzel pedig segítjük a helyi termelőket, kézműveseket és talán levesszük a vállukról a vásárlókhoz való nehézkes eljutás terhét.
Szeretnénk népszerűsíteni a hazai, minőségi termékek fogyasztását, használatát is és kényelmesen elérhetővé tenni őket a vásárlók számára, hiszen így akár az otthonukból is bevásárolhatnak.

Szeretnénk minél színesebbé tenni a kínálatunkat, ezért, ha úgy érzitek, Nektek szól ez a felhívás és láttok lehetőséget a közös munkában, várjuk szeretettel a megkereséseteket!
Az alábbi oldalon elolvashattok minden fontos információt a partnerségről, de természetesen mindenképp örülnénk egy személyes találkozónak is, ahol beszélgethetünk kicsit Rólatok, a termékeitekről és a közös munka részleteiről.

Partneri bemutató:
https://bit.ly/2BX2a0t

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok bátran egy pár soros bemutatkozó levelet az info@közel.hu email címünkre, vagy akár egy üzenetet a Facebook oldalunkra is, amit itt találtok:
https://bit.ly/2PjX69w

Várjuk a jelentkezéseteket!

Nóri és Peti a Közel.hu alapítói
www.közel.hu
info@közel.hu