Mindjárt itt a Karácsony, az ÉLTETŐ természetesen egyedi ajándékokat, élményeket ajánl a Balaton-felvidékről

Azért ajánlunk Balaton-felvidéki termékeket, szolgáltatásokat, mert szeretjük a minőséget, az egyediséget és kipróbáltuk az elmúlt években, hogy milyen nagy örömet lehet szerezni családtagjainknak ezekkel az alkotásokkal, élményekkel.

Szívből ajánljuk mindenkinek, hogy válogasson kedvére az ÉLTETŐ Pontok között, ahol karácsony előtt még csodás ajándékokra lelhet, de fordulhatunk közvetlenül kézműves és kistermelőkhöz is, akik Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyeseik is.

A Balaton-felvidéken számos szálláshely, vendéglátóhely, borászat, pincészet tart nyitva egész évben, így az ő kínálatukat téli, tavaszi élményként is ajándékozhatjuk szeretteinknek. Több mint vendéglátás.

Ha balaton-felvidéki élményt ajándékozunk, nem lőhetünk mellé!  A természet csodái télen is kiemelkedő élményt nyújtanak. Egy azonban tény: a hideg mellé a jó hangulathoz szükség van a jókedvre, meleg teára és rétegesen, jó melegen fel kell öltözni a szemet, szívet gyönyörködtető túrákhoz!  www.balatonfelvidekitura.hu

A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyesek szeretettel ajánlják a Balaton-felvidék értékeit!