,,Kérdőív a jövőnkért”

Az alábbiakban a KÖSZI felhívását olvashatjátok.

Kedves Éltetős Tagok, Védjegyesek, Szolgáltatók, Termelők, Civilek, Önkormányzatok!

A KÖSZI (Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért) 2021-ben újra megvalósítja a térségünk fiataljainak véleményére épülő ifjúsági stratégia elkészítését, ezzel immár a harmadik ifjúságkutatási projektjét. Az anonim kérdőíves felmérés hamarosan indul, ennek beharangozója már megjelent az interneten, és maga a kérdőív is csak véglegesítésre vár. Célunk, hogy a 14-30 év közötti fiatalokat megszólítsuk, legalább 600 fiatal véleményét kikérjük és azt kielemezve a LEADER-csoport következő stratégiájába illeszthető módon egy ifjúsági stratégiát készítsünk. Ez a 600 fő azt jelenti, hogy egy 1000 fős településen legalább 14-15 fiatalt megtaláljunk és a véleményét, ötleteit, kéréseit összegyűjtsük. A fiatalokat szeretnénk több formában is motiválni, hogy vegyenek részt ebben a projektben, hogy érdemi válaszokat adjanak, hogy legalább egy órát szánjanak erre a feladatra. Tervezzük, hogy ajándékokat sorsolunk ki a kitöltők között, akik valamely elérhetőségüket is megadják a kérdőív kitöltése során.

Amiben várjuk az együttműködést, partnerséget, segítséget:

A fiatalok buzdítása a kérdőív kitöltésére, és/vagy:
Amennyiben Önnek van olyan felajánlható szolgáltatása, terméke, melyet szívesen adna ajándékba egy fiatalnak, aki kitölti a kérdőívet, akkor azt köszönettel vesszük. Cserébe partnerként megjelentetjük a projekt során.
Egyéni ajándékokra gondoltunk alapvetően, de akár lehet olyan kisebb csoportban igénybe vehető ajándék is, amire 2-4 fős baráti társaságával válik jogosulttá.
Belépőjegy, étkezési lehetőség, eseményen, élményen való ingyenes részvétel, vagy termékek, kiadványok, könyvek széles köre lehet motiváló a fiatalok számára.
Legyen a térség ifjúsági kutatásában partnerünk!
Keresse további kérdéseivel, felajánlásával március 15-ig a KÖSZI-t e-mailben (koszibazis@gmail.com) vagy telefonon: 70/610 0518; 30/458 6508