Helyi Termelői Kézikönyv

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a helyi termékek és szolgáltatások. Egyesületünknek 2008-as megalakulása óta célja ezen helyi termelők és szolgáltatók támogatása, piacra jutásuk elősegítése.

Az elkészült kézikönyv nekik nyújt segítséget. A kiadvány bemutatja a termékek előállításának szabályrendszerét, a beltartalmi értékek feltüntetésének fontosságát, az élelmiszerjelölésekre vonatkozó utasításokat. Emellett segítünk eligazodni a beszállítói lehetőségek között is.

Külön fejezet szól a kommunikáció és marketing témaköréről, mely nagyban hozzájárul a portékák hatékony népszerűsítéséhez.

Fogadjátok sok szeretettel, reméljük, mindannyiótok számára hasznos olvasmány lesz!

A kézikönyv a TOP-5.1.2-15-VE1-2016-00002 – „Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Sümeg és Devecser Járásokban” projekt keretében készült.