Hasznos információk a támogatott projektek megvalósításával kapcsolatban

Az alábbiakban szeretnénk pár hasznos információt megosztani a pályázat megvalósítására vonatkozóan

Kérjük részletesen olvassa végig mindenki a Támogatói Okirat tartalmát, mivel a kérelmek benyújtásától számítva hosszabb idő telt el, ezért a szükséges módosításokat változás bejelentéssel lehet megtenni.

A pályázat megvalósításához folyamatosan frissülő információkat az alábbi linken talál honlapunkon: http://eltetobalatonfelvidek.hu/palyazatok/#hiv3

Kérjük a megvalósítás során folyamatosan figyelje www.eltetobalatonfelvidek.hu oldalunkon a Pályázatok menüpontot!

Úgynevezett Változásbejelentőn keresztül lehetősége van bizonyos módosításokra projektjére vonatkozóan (pl.: ütemezés/mérföldkövek, műszaki- tartalmi változás, költségek átcsoportosítása stb.) 

Ehhez az alábbi dokumentum ad részletes tájékoztatást: Változás bejelentés

A változásbejelentést elektronikusan kell benyújtani az ügyfélkapun keresztül, melyhez az alábbi dokumentum ad segítséget: Változásbejelentés menete

FONTOS!!! A változásbejelentés benyújtása időben előbb kell, hogy megtörténjen, mint a Kifizetési kérelem beadása!!!!

Kiemelten felhívnánk a figyelmet az ütemezés szempontjából a mérföldkövek pontos betartására a felhívásban előírtaknak megfelelően: 

  • „Felhívjuk a figyelmet, hogy a 272/2014. Korm. rendelet 120. § (1) alapján a kedvezményezett a Támogatói Okiratban foglalt ütemezés szerinti mérföldkövek elérését követő tizenöt napon belül köteles időközi kifizetési igénylésben beszámolni a projekt keretében felmerült és elszámolni kívánt költségekről, a projekt pénzügyi előrehaladásáról, valamint a kifizetési igénylés részeként benyújtott szakmai beszámoló keretében a műszaki-szakmai előrehaladásának bemutatásával a projekt eredményességéről, valamint hatékonyságáról.”
  • „A támogatást igénylő projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje az utolsó mérföldkő elérését követő 30. nap.”

Amennyiben a mérföldköveket a fent leírtak alapján utólag módosítani szeretné arra lehetőség van szintén változásbejelentőn keresztül. 

Bármilyen egyéb kérdés esetén keressen elérhetőségeinken