Hasznos információk a LEADER pályázatok megvalósításához – Helyi felhívásban előírt dokumentumok

Kérjük, hogy a projekt megvalósítása során folyamatosan figyelje www.eltetobalatonfelvidek.hu oldalunkon a Pályázatok menüpontot!

A pályázat megvalósításához, a kifizetési kérelem benyújtásához részletes és folyamatosan frissülő információkat az alábbi linken talál honlapunkon: http://eltetobalatonfelvidek.hu/palyazatok/#hiv3

Emellett felhívnánk a figyelmet, hogy a felhívás tartalmi, értékelési szempontjainál, valamint a 3.4.1.3. „Egyéb elvárások” alpontban felvállalt kötelezettségeket a projekt megvalósítása során maradéktalanul teljesíteni kell, amelyet a kifizetési kérelemben is szükséges igazolni, illetve alátámasztani.

Az egyes kötelezettségek teljesítéséhez szükséges igazolásokat a HACS adja ki, amelyet elérhetőségeinken lehet igényelni. (e-mail: kozpont@balatonleader.hu, telefon: 06-70/654-3277)

Fontos természetesen, hogy az igazolásokat az adott vállalás teljesítése esetén tudjuk csak kiadni, ezért kérnénk minden pályázót, hogy projektje megvalósítási időszakában figyeljen ezen kötelezettségek teljesítésére! (pl.: a HACS rendezvényein, szakmai jellegű programjain való részvétel, kommunikációs felületeken való népszerűsítés stb.)

Tartalmi értékelési szempontoknak való megfelelés alátámasztásai a kifizetési kérelemben: Tartalmi értékelési szempontoknak való megfelelés