Ha feltesszük magunkat a Google Térképére…

Az internetes keresők döntő többsége Google térképen találja meg a keresett vállalkozást vagy személyt.

Eléggé közhelyes mondásnak számít, hogy „amely település nincs a térképen, az nem is létezik”. Hogy van ez vállalkozások esetében a Google Térképével?

A Google a világ legnagyobb és legkomplexebb internetes adatbázisa, így az interneten keresők többsége Google Térképen találja meg amit, és akit keres.

Azt biztos mindenki tapasztalta már az internetes keresései során, hogy ha keres egy céget és az fenn van a Google Térképen, akkor az a térképen azonnal, külön címjelöléssel látható. Különösen a turisztikai területen jellemző, hogy aki felregisztrált ebbe a rendszerbe, azt sokkal könnyebben megtalálják azok is, akik egyébként nem nagyon ismerik a környéket, vagy külföldről, távolabbi magyarországi területekről érkeznek.

A Google Térképre mindenki önállóan is fel tudja tenni magát, ráadásul ingyenesen.

Fontosnak tartjuk, hogy a Balaton-felvidéki termelők, szolgáltatók közül minél többen megjelenjenek és gyorsan, könnyen kereshetők legyenek a neten, ezért összeállítottunk egy útmutatót, amivel azt segítjük, hogy egyszerűen tudja minden tagunk igénybe venni ezt a kitűnő, költségmentes szolgáltatást.

Az útmutatónkat itt lehet letölteni.

Ha ez még így is okoz némi nehézséget, szívesen segítünk a regisztrációnál, vagy kérésre akár be is regisztrálunk bárkit. Ez utóbbi esetben, e-mailben kérünk visszajelzést a kozpont@balatonleader.hu e-mail címre.

Tagságunk közül, akiket januárban sem találunk a térképen, azokat személyre szólóan is értesítjük erről.