Kinyíló energia, felvirágzó élet – elvonulás a Dörgicsei Levendula Majorban

Mikor:
2024-06-13 @ 19:00 – 2024-06-16 @ 15:00
2024-06-13T19:00:00+02:00
2024-06-16T15:00:00+02:00
Hol:
Dörgicsei Levendula Major
Kinyíló energia, felvirágzó élet - elvonulás a Dörgicsei Levendula Majorban @ Dörgicsei Levendula Major

Kinyíló energia, felvirágzó élet!

Levendula-, rózsa-, erő- és örömszüret a Dörgicsei Levendula Majorban!
Elvonulásunkat négy napra, három éjszakára terveztünk ebben az évben a Dörgicsei Levendula Majorban, levendula- és rózsavirágzással, jóga, csikung gyakorlással, meditációs túrákkal, mesebeli környezetben.
Június közepén virágba öltözik a Dörgicsei Levendárium! Lehetőséget ad egy mélyebb kapcsolódásra a virágzással, az életörömmel, az erőnkkel, természetességünkkel, ezáltal ÖnMAGunkkal! A végtelen energiaforrást egészen nehéz megragadni, megtapasztalni, mindaddig, míg ragaszkodunk elképzeléseinkhez, megvalósítási utakhoz, ahelyett, hogy csak kinyílnánk, megnyitnánk magunkat egy nálunknál nagyobb erőnek, mely a természetben, és ebben a varázslatos majorságban lépten nyomon felfedezhető!
Meglátogatjuk, és töltekezünk földünk ún. „erőhelyére” épült Pálos kolostoránál Salföldön, és rövid túrát teszünk, és gyakorlunk a Folly Arborétumban is.

A jóga, csikung, meditáció gyakorlása, valamint a szent helyek ereje a középpont energiáját fedezteti fel velünk!
A Levendárium meghitt, és varázslatos erőt, energiát sugároz: Szent Erzsébet rózsa- és kolostor kerttel, Árpád-kori templom maradványával, szobor kiállításával, és szakrális szimbólumokat követő kerti utacskáival. Varázslatos a hely ad nekünk három napra teret, ahol több, mint 30 fajta levendula és kolostorkerti gyógynövények között gyakorolhatunk! A Majorságban, és onnan szét, oly látvány tárul elénk, melyben összeér a szívünk az Ég szívével! A levendulavirágzás június közepétől augusztus közepéig tart, így a kert ebben az időszakban ölti fel lila ruháját! Ebben a pompában töltünk majd három teljes napot ezen a csodás szakrális helyen! Nem mindegy, honnan vesszük az erőnket, életenergiánkat! 32 darab kőris fából álló körben körtánccal, a kertben jógával, csikunggal, meditációval gyakoroljuk be utunkat a középpontunk felé! Mert a középpont adja a virágzás magját, a kinyílás középpontját!
A vezetett kertlátogatás során ismerkedünk a Kolostor kert növényeivel a Holdkapuval, illetve megnézhetjük a lepárlás folyamatát egy gyógynövényen keresztül (a lepárlás opcionális, a kora nyári időszakban még nincsen teljes virágzás)! Erősítjük intuíciónkat, kapcsolódunk a növényekkel, a hely „szellemével”, a természet üzeneteivel! A környékbeli templomromhoz túrázunk, és az egységbe való visszautunkat, egészségre törekvésünket támogatja majd a víz, a Balaton és a hely különleges, feltöltő energiája, ereje!

Tábort vezetik:
Benkő Ildikó AMM terapeuta, légzéstréner és jóga oktató
Horváth Zsolt AMM terapeuta, légzéstréner, csikung és jóga oktató
Elhelyezés 2-3 ágyas teljes felszereltségű luxus apartmanokban, Dörgicsén.
Étkezés: Pénteken, szombaton és vasárnap a Levendula Majorban 2 fogásos finom meleg ebédet (főétel, desszert), amelyhez a Major finom rózsa és levendula szörpjeit, teáit vagy szűrt vizet fogyasztunk.
A Levendárium boltjában pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatunk.
Reggeli és vacsora önellátás az apartmanokban.

Érkezés:
2023. június 13. csütörtökön este, tábor zárása június 16-án, vasárnap 15 órakor
Helyszín: Dörgicsei Levendula Major, szállásaink pár percre a Majortól
Tábor teljes költsége 95.000 Ft, mely magában foglalja a Levendula Majorban eltöltött 3 napot, kertvezetéssel, a lepárlásokkal (opcionális),három meleg ebéddel, túrák, csikung/jóga /meditációs foglalkozások, és mindazt a kézzel fogható munkafüzetet, dolgot, amit készítünk.
Jelentkezésed a foglalási díjjal (25.000 Ft) vagy a teljes összeg befizetésével válik véglegessé!
Fizetheted 2 részletben is!
Jelentkezni az oldal alján található gomb segítségével tudsz:
https://www.sziv-ter.hu/elvonulas…/levendulaesrozsaszuret

Befizetni készpénzben a DANU Jóga központban Kecskeméten, a SZÍV-TÉR Jóga és Csikung Központban Békéscsabán lehetséges.
További információ kérhető:
Horváth Zsolttól a zsolte(kukac)gmail(pont)com címen, vagy
Benkő Ildikótól, a yoyoga.ildiko(kukac)gmail(pont)com címen,
illetve a +36 30 530 9783 (Zsolti) vagy +36 20 569 8880 (Ildi) telefonszámokon.

Forrás: https://www.facebook.com/events/417073870879191/?ref=newsfeed