Forrás: https://www.facebook.com/events/521107704962822/
***Please scroll down for English***
Zene, bor, vacsora – a mesterhármas.
Borász a zongoránál, vagy ahogy Liszkay Mihály mondaná: a New Yorktól Budapestig ismert örökzöld melódiák fűszerezik be a kedd estét ötfogásos borvacsoránkra hangszerelve.
A borász és világ járt zongorista díjnyertes borai mellett érdekes, inspiráló történeteivel is megismerkedhetünk.
A különleges estén az ízek, a nemes borok és a lágy dallamok harmóniája varázsolja el a csúcs-gasztronómia és borok rajongóit.
Köszöntő
Liszkay Pinot Noir Rosé 2018
Amuse bouche
Zsenge retek saláta, lágy orda sajt
Laposhal és polip, füstölt újburgonya, spárga, kapor
Liszkay Pinot Gris 2016
Karalábé velouté, szuvidolt mangalica császár, gorgonzola, sós crumble
Liszkay Pinot Noir ETTA 2015
Bouillabaisse, tőkehal, kagyló
Bárány fartő, zöld kéreg , karfiolkrém, borsó, portobello gomba
Liszkay Merlot Barrique 2011
Levendulás csokoládé mousse
Liszkay Cabernet Franc Barrique 2011
Borvacsora ára: 18 000 HUF
Vacsora ára tartalmazza a borsort, a szervizdíjat és az ÁFA mértékét. Az eseményre foglalás szükséges.
Május 28-án éttermünk kizárólag a rendezvény résztvevői részére lesz nyitva. Köszönjük a megértést.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Piano, wine, dinner – the perfect triumvirate.
Vintner behind the piano, or as Michael Liszkay would say: evergreen melodies from New York to Budapest will enchant your Tuesday night paired with a special five-course wine dinner.
Besides tasting the award-winning wines of vintner and world-traveller pianist Mr.Liszkay, we can also learn about his interesting and inspirational stories.
On this elysian night, the harmony of noble wines, savours and catchy piano notes will charm the lovers of fine gastronomy and wine.
Welcome
Liszkay Pinot Noir Rosé 2018
Amuse bouche
Baby radish salad, soft Urdă cheese
Halibut and octopus, smoked new potato, asparagus, dill
Liszkay Pinot Gris 2016
Kohlrabi velouté, sous-vide mangalica pork belly, gorgonzola and onion crust
Liszkay Pinot Noir ETTA 2015
Bouillabaisse, cod, mussel
Lamb rump, green crust, cauliflower cream, pea, portobello
iszkay Merlot Barrique 2011
Levander chocolate mousse
Liszkay Cabernet Franc Barrique 2011
Price of wine dinner: 18 000 HUF
The price includes the wine menu, service charge and VAT. Reservation is required.
On 28th May, our restaurant will be open exclusively to participants of the event. Thank you for your understandings.