Értékkiállítás és kézművesség a KŐFESZT programjában!

Kedves Tagjaink!

A Veszprém Megyei Néptánc Egyesület és az Élő Forrás Hagyományőrző Egyesület a KŐFESZT programjába kapcsolódik be augusztus 6-án és 7-én (péntek, szombat). Ezeken a napokon látványos színpadi programokat bonyolítanak. A színpadi események mellett szeretnék egy nagyon színes hagyományos forgatagot is felmutatni. Szeretnék, ha megjelenne néhány, a térségre jellemző étel, a gyerekek és fiatalok számára játékteret rendeznek be. Kiemelt programnak szánják a térségek értékeinek bemutatását. Arra kérnek tehát benneteket, hogy lehetőség szerint kapcsolódjatok be ebbe a programba, a jelzett két napra. Kiállítókat keresnek az értéktári udvarba, ahol standokat (2X1 méter, ponyvás) tudunk biztosítani. Amennyiben valóban értékes kézműves, vagy helyi élelmiszer termék kerül ki, azt értékesíteni is lehet, a megfelelő feltételekkel (engedélyek megléte).

Várnak olyan kézműveseket, akik hajlandóak bemutatót tartani, nap közben a közönséget bevonni. Ennek fejében szerény tiszteletdíjat is tudnak adni. Várják a települési értéktárak, vidékfejlesztési szervezetek jelentkezését. A programmal a következő időszakban szeretnék az Európa Kulturális Fővárosa projektet megcélozni, így a következő két évben is megvalósítását tervezik.

A helyszínen a Zagyva Banda muzsikál mindkét napon, szerepelnek Veszprém megye néptáncosai.

Kérjük hogy visszajelzéseiteket a cimbi@iplus.hu (06-20-3786459) (Kovács Norbert) és az f.bagyura@gmail.com (06-20-2502240) (Bagyura Ferenc) címekre küldjétek. Kérjü, hogy a jelentkezést mindenki vegye komolyan, ne nehezítsük egymás dolgát utólagos lemondásokkal, stb…

Szeretettel várnak mindenkit!

Üdvözlettel, Kovács Norbert Cimbi