Éltető Völgy 2020-ban is!

2020. július 17. és július 26. között idén 30. alkalommal vár mindenkit szeretettel a Művészetek Völgye. Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy fesztivál keretén belül idén ismételten önálló udvarral vehetünk részt ezen a nagyszabású rendezvényen.

2020-ban is várjuk azokat a védjegyes termelőinket, kézműveseinket, akik szívesen bemutatnák termékeiket, portékáikat az Éltető Völgy vásári forgatagában.

Mivel az idei évben jubilál a rendezvény, ezért mi is kiegészítő programokkal készülünk az Éltető Völgy udvarban. Ennek keretén belül szeretnénk a délutáni időszakokban kézműves foglalkozásokkal, egy-egy esti programon pedig borbemutató-és kóstolóval színesíteni az udvar mindennapjait. Ennek keretében így várjuk azokat a védjegyes borászainkat és kézműveseinket, akik szívesen bemutatnák tevékenységüket egy-egy napon.

Emellett várjuk azon védjegyeseink kiadványait, szórólapjait, akik személyesen nem tudnak részt venni a fesztiválon, annak érdekében, hogy az ő tevékenységeiket is bemutathassuk illetve ajánlhassuk az udvarba betérő látogatóinknak.

Jelentkezésiteket a kozpont@balatonleader.hu e-mail címre várjuk, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.

Jelentkezesi lap

Jelentkezési határidő: 2020. január 31. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni.

További információ: Harta Annamária 30/387-9015