ÉLTETŐ Védjegyes Arcképcsarnok

A kádármester: Zsár Tamás:

Zsár Tamás 2009-ben csatlakozott az Éltető Balaton-felvidékért Egyesülethez. Majd 2014-ben szerezte meg ,,A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék” védjegyet és azóta a védjegyrendszer tagjaként végzi tevékenységét.

Mikor kezdődött?
1985-ben kezdtem a hordókészítéssel, javítással, majd pár év kihagyás  után 2005-ben  asztalos ágazattal bővítve újra indítottuk a vállalkozásunkat. 

Családi örökség a kádármesterség vagy saját elhatározás?
Családon belül, nagyapám kádár volt, így az ő szakmáját folytattam. Az asztalos tevékenységet azért kezdtem el, mert nagy igény mutatkozott rá, illetve szükséges volt, hogy több lábon álljon a vállalkozás.

Mi az a termék, amit a leggyakrabban készítesz?
Legnagyobb mennyiségben az egyedi és hőszigetelt nyílászárók valamint egyedi bútorok kerülnek megrendelésre, de sok minden más is készül műhelyünkben. 

Honnan jönnek a vevőid, a környékről, távolabbról?
Mivel egy régebb óta működő vállalkozásról van szó, az ajánlások és az internetes megkeresések kb. 100 km-es körzetből biztosítanak munkát, Székesfehérvártól Badacsonyig, de dolgoztunk már Zala megyében és Budapesten is.

Mi az, amit a leginkább szeretsz csinálni a szakmádon belül?
Talán az egyik legizgalmasabb ebben a szakmában, amikor a megrendelés alapján egyedi kívánságokat kell megoldani, kitalálni, amihez szükséges egy kicsi vagy sokszor nem is kicsi kreativitás.