Éltető Pontok a Balaton-felvidéken

De mi is az az Éltető Pont? Jogosan merülhet fel a kérdés.

Az Éltető Pont hálózat már működő vagy a jövőben nyíló kereskedelmi üzletek, éttermek, tourinform irodák és az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület közötti együttműködésen alapul. Céljaink között nagy hangsúlyt kap a Balaton-felvidéki települések termelőinek, szolgáltatóinak, valamint a  minőségi termékeiknek, szolgáltatásaiknak népszerűsítése, támogatása.

Az együttműködés lényege, hogy az Éltető Pont hálózathoz tartozó üzleteket működtető vállalkozások, civil szervezetek vállalják, hogy A Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyet kiérdemelt termelők termékeit értékesítik és szolgáltatásaikat népszerűsítik. Az ÉLTETŐ Pontokon az adott üzlet saját profilja mellett értékesítésre kerülnek a védjegyes termékek is.

Jelenleg 14 helyi üzletben étteremben és Tourinform irodában lehet a Balaton-felvidéken előállított, kitűnő minőségű, Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékeket vásárolni.

S hogy mire bíztatunk mindenkit?

Ha a Balaton-felvidéken nyaraltok, vagy csak kirándultok egyet, látogassatok el az Éltető Pontok valamelyikére, és vásároljatok helyben, helyit , helyi termelőtől! Ígérjük, nem fogtok csalódni!

Az ÉLTETŐ Pontokat itt találjátok.