ÉLTETŐ összefogás a Balaton-felvidék értékeinek népszerűsítéséért

A közösségi média folyamatos használata kevés munkával és idővel, de jelentős eredményekkel kecsegtet!

A Facebook kitűnő lehetőség arra, hogy egyszerűen, gyorsan, rövid információkkal segítsünk partnereket, fiatalokat, időseket, párokat, barátokat egyaránt abban, hogy megismerjék a Balaton-felvidék értékeit, a túrázási lehetőségeket, minőségi ételeket, kézműves remekműveket alkotó embereket és megismerjenek jó szálláshelyeket, borászatokat, vendéglátókat.

Az ÉLTETŐ kiemelten figyel arra, hogy híreink között a tagsági körünkben lévő tudnivalókat, programokat, ajánlásokat szerepeltessük. Fokozottan figyelünk arra is, hogy az itt élők és ide látogatók a Balaton-felvidék rejtettebb kincseit is megismerhessék.

Ezért kérünk arra, hogy ha Te is fontosnak tartod, hogy ezekről az információkról minél többen tudjanak, „hívd meg” ismerőseidet is az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület Facebook oldalának kedvelői közé.

Ehhez csak arra kérünk nagy szeretettel, hogy pár percet tölts azzal, hogy oldalunkat ajánld kedvelésre ismerőseidnek és mindig nagyon szívesen vesszük a megosztásokat is 🙂 .

Légy Te is segítője a közösségi hírek megosztásának, ezáltal Balaton-felvidéki értékeink megőrzésének. Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület nevében köszönjük 🙂 .