A térség fiataljainak támogatása

Kedves Egyesületi Tagtársunk!

Fontosnak tartjuk a térség fiataljainak támogatását. Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, hogy szavazatával segítse egy értékes munka folytatását, melyet a Famulus Vidékfejlesztési Egyesület folytat a sümegi fiatalokkal.

Tavasztól Értékek klubját szerveznek, melynek célja, hogy a 12-19 éves diákokat, közösségük aktív tagjaiként bevonják a helyi értékek őrzésébe, megismerésébe. Szeretnének a fiataloknak multimédiás képzéseket tartani, ahol fotózás, videózás és feldolgozás során ők maguk dokumentálják a lokális értékeket. A klubfoglalkozásokon a fiatalok tervezik meg az Értéktár logóját és arculatát. A szakemberek bevonásával megvalósuló tervezési folyamatok végén 1 db vektoros logó, szlogen, 1 db roll-up és 15 db póló, a klub tagjainak számában, készülhetne el.

Kedves Tagjaink, szavazzatok a sümegi fiatalok értékgyűjtő programjára, szavazatoddal segíts a Famulus Vidékfejlesztési Egyesületnek, hogy a fiatalokkal tovább folytathassák az értékgyűjtési munkákat.

Szavazatotokkal egy jó ügyet támogattok!

Minden közösségnek vannak értékei.
Minden értéknek legyen közössége.

Március 29-ig van lehetőség támogatni az egyesületet a https://molalapitvany.hu/szavaz…/2019/ertekek-klubja-sumegen oldalon.