Elteto pont_logo_c - 0003_2 kicsinyitett facebookra

Védjegyesek az ÉLTETŐ Pontokon és az ÉLTETŐ Termékkatalógusban

Az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület a védjegyesek számára több állandó és időszaki megjelenési lehetőséget biztosít 2017-ben is.

Már 12 olyan üzlet van, amelyek ÉLTETŐ Pontként működve vállalták a partnerséget a Balaton-felvidéki termékek népszerűsítésére.

Az együttműködés lényege, hogy az ÉLTETŐ Pont hálózathoz tartozó üzleteket működtető vállalkozások, civil szervezetek vállalják, hogy az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület által létrehozott Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyet kiérdemelt termelők termékeit értékesítik és szolgáltatásaikat népszerűsítik. Az ÉLTETŐ Pontokon az adott üzlet saját profilja mellett értékesítésre kerülnek az Éltető Balaton-felvidék védjegyes termékek is.

Az ÉLTETŐ Pontok itt tekinthetőek meg: http://eltetovedjegy.hu/uzletek/

ÉLTETŐ Termékkatalógust folyamatosan bővítjük a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyesek termékeivel 2017-ben is. Ez idáig 50 termék/termékcsoport szerepel a katalógusban. A termékkatalógusba való bekerülés továbbra is 1000 forintba kerül terméklaponként. A kézműveseknek, vagy csak nagyon kis mennyiségben egyedi termékeket előállítóknak egy-egy terméklapra termékcsoportokat javasoltunk feltenni. Ezek is nagyon hasznosnak bizonyultak!

A katalógussal kapcsolatban információ kérhető munkatársunktól: Orbánné Polgár Zsanettől a 87/350-111 telefonszámon.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket, a bort, sajtot, tejterméket előállítók, kézműves alkotók, szörpöket, aszalványokat, egyéb élelmiszer és kisipari termékeket előállató védjegyeseink köréből!