OMÉK – 2019. szeptember 26-29. – kedvezményes jelentkezés április 30-ig!

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2019-ben 79. alkalommal rendezik meg az OMÉK-ot Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2019. szeptember 26-29. között.

A 79. OMÉK számos tekintetben újszerűbb, programdúsabb esemény lesz a két évvel ezelőttinél. Miközben a kiállítás megtartja közönségvásár jellegét, olyan, a napjainkban megkerülhetetlen kérdésekre kiemelten fókuszál majd, mint a fenntarthatóság, a fogyasztói tudatosság növelése, az élelmiszerágazat minél sokrétűbb bemutatása, az agrárdigitalizáció és az agrárinnovációk megismertetése, valamint az agrárpálya vonzóvá tétele.

A 2019-es OMÉK kiállítás fókuszában az élelmiszeripar, a professzionalitás, a nemzetköziség és az innováció szerepel. Az élelmiszerinnováció témakörét kiemelten kezelik, ennek érdekében innovációs pályázatot hirdetnek és díjat adnak át, amelynek célja, hogy a magyar élelmiszeripari gyártókat ösztönözzék az innovatív, nemzetközileg is versenyképes termékek előállítására.

A pavilonban és a szabad területen a rendelhető minimális terület 9 nm, melyre 10 % előjelentkezési kedvezményt tudnak nyújtani a helydíjból a szervezők, 2019. március 30-ig történő jelentkezés esetén.

Az OMÉK-kal kapcsolatos aktuális információkat, jelentkezési lapot az omek.amc.hu honlapon folyamatosan publikálja az Agrármarketing Centrum.