Miért jó védjegyesnek lenni?

Többek között erre a kérdésre is kerestük a választ abban a kérdőíves felmérésben, amelyet Egyesületünk az év első hónapjaiban végzett, védjegyes tagjai között.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a jelenleg 101 fős minősített tagságból, 68 fő vállalta a kérdőív kitöltését. Közreműködéseteket ezúton is köszönjük!

A beérkezett válaszok összesítésekor képet kaptunk, hogy melyek azok a területek, amelyben erősek vagyunk, fejlődtünk az évek során, és melyek azok, ahol még további fejlődésre, tanulásra van szükségünk. Összességében azt mondhatjuk, hogy jó úton haladunk a közösségi marketing területén, de bőven van még mit tenni egyesületi szinten és közös összefogással is.

A védjegy tábla és oklevél ugyan mind egy tárgyi eszköz, de szimbolikus jelentése fontos számunkra. Azt jelzi, hogy egy közösséghez tartozunk, ugyanazon szabályrendszernek felelünk meg mindannyian, és ami a legfontosabb: termékeink és szolgáltatásaink magas minőséget képviselnek a Balaton-felvidéken. Ezért külön öröm volt azokat a válaszokat látni és olvasni, hogy használjátok a védjegy táblát és oklevelet, hirdetve ezzel azt a tevékenységet, amelyet Egyesületünk a védjegy rendszer bevezetésével képvisel. Jó látni, hogy többségetek kihelyezi a táblát, akár a szálláshelyén, műhelye vagy üzlete falán, vagy vásárokon, piacokon elhelyezi értékes portékái között. A válaszokból az is kiderült, hogy többségetek a termékek csomagolásán is megjeleníti a védjegy logót, így közel 41 vállalkozó, 500 termékén jelenik meg az országban „A Vidék Minősége”.

S hogy milyen további eredmények születtek a felmérésből? Az alábbi linkre kattintva elolvashatjátok részletes elemzésünket!

Még egyszer köszönjük, hogy aktívan részt vettetek a kérdőív kitöltésében, segítettétek a munkánkat és továbbra is egy közösségként igyekeztek velünk együtt bemutatni a Balaton-felvidék kincseit!

Tovább olvasom a kérdőív részletes összesítését