Meghívó EKF2023 Tájékoztató Fórumra

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület az Európa Kulturális Fővárosa 2023 -Veszprém pályázó város projekt képviselővel közösen tájékoztatóval egybekötött, csoportos műhelymunkát szervez, amelyre szeretettel hívjuk tagjainkat.

 

A rendezvény időpontja: 2018. november 15. 14 óra

Helyszíne: Nagyvázsony, Kinizsi u. 57. – Reményi Antal Rendezvényház

Témakör: Az EKF 2023 pályázat nyújtotta lehetőségek

 

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017.novemberében kötött együttműködési megállapodást az Éltető Balaton-felvidékért Egyesülettel valamint több, más partnerszervezettel az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázat sikerességének elérésében.

Az együttműködés szorosabbra fűzésének érdekében az Egyesület tagsága 2018. májusi közgyűlésén fogadta el a javaslatot miszerint az Egyesület a projekt mögé felálló pénzügyi háttérszervezetben tulajdonrészt vásároljon. Ezáltal az Éltető illetékességi területéhez tartozó 59 település önkormányzatai, vállalkozói, turisztikai és védjegyes szolgáltatói is részesülhetnek az EKF pályázat nyújtotta lehetőségekből, előnyökből az esetleges sikeres elbírálás esetén.

A program során a veszprémi pályázati projekt szakértői, képviselői nyújtanak tájékoztatást a pályázat jelenlegi állásáról, az előttük álló feladatokról, valamint a pályázat nyújtotta lehetőségekről.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, egy válasz emailben jelezze részvételi szándékát 2018.november 10-ig!

A programon szeretettel várjuk, megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

ekf2023    EBE uj logo valtozatok-03_1