Kereskedelmi, vendéglátós, falusi vendégasztalos és kistermelői szabályozás – újratöltve

Arról már adtunk hírt korábbi hírlevelünkben, hogy április elején csoportos tanácsadó fórumot tartottunk a témában tagjaink részére. Mostanra viszont sikerült átfogóan és részletekbe menően is összeállítani a témával kapcsolatos legfontosabb információkat, amit tagjaink felé itt adunk közre.

Az értékesítés, termelés, feldolgozás során nagyon jól használható információkat az április 4-én, Nemesvámoson megtartott csoportos tanácsadó fórum előadási anyag és a tanácsadáson készült jegyzet alapján állítottuk össze.

A kereskedelmi, értékesítési témával sem maradunk adósak, de azt a következő hírlevélben foglaljuk össze!

  1. Praktikák, szabályok, amit a kistermelőknek feltétlenül tudni kell!
  2. Falusi vendégasztal szolgáltatást csak kistermelő végezhet!
  3. Szabályok, amikre a falusi vendégasztal üzemeltetőjének nagyon kell figyelnie!
  4. Nyissunk vendéglőt vagy megfelel a falusi vendégasztal is?
  5. Borászatok, szálláshelyek, ha ételt (akár reggelit), kóstolókat is adnak, vendéglátó egységként is nyilvántartásba kell vetetni magukat!

A tanácsadói fórumon elhangzott előadás anyaga itt tölthető le.