Idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Bakony Expo!

2018. november 9-11 között, idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására. A három napos rendezvénynek a Veszprém Aréna ad otthont. Több helyi termelő, vásározó, kézműves kínálja a portékáját.
Felnőtteket és gyerekeket egyaránt sok színes programmal várja a három napos rendezvényen délelőtt 9 órától este 19 óráig az Expo!

A vásár során Veszprém megyei és helyi őstermelők kínálják termékeiket, a látogatók mesterségeket és szerszámokat ismerhetnek meg interaktív, szórakoztató módon. Az Expo kínálatából természetesen nem hiányozhat kiemelt nemzeti értékeink és hungarikumaink megismertetése, bemutatása sem.

A környékre jellemző ízvilág, értékes receptek, konyhai praktikák és kulináris finomságok a helyszínen kipróbálásra kerülnek, a színes kulturális és gyermekprogramok forgatagában bekukkanthatunk például Nagymama portájába.

Egyesületünk részéről az alábbi védjegyes tagjaink lesznek megtalálhatók:

Egyéb információ:
Felnőtt napijegy: 600 Ft
Gyermekeknek: 14 éves korig ingyenes
Jegyvásárlás a helyszínen (Veszprém Aréna)

Az Expo céljai között szerepel, hogy a kiállított termékek megismerésével minél többen kerülhessenek közelebb a helyben, elsősorban kisüzemi körülmények között előállított, minőségi, garantáltan magyar termékekhez. A rendezvény minden korosztályt megszólít!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!