Felmérés „kézműves termékek a szállodai piacon Veszprém megyében” témában

Az ÉLTETŐ mindig szívesen támogatja a hozzá kéréssel fordulók jó ügyeit, ezúttal is egy ilyenben kérjük olvasóink segítségét

Kőfalvi Éva a sümegi Hotel Kapitány ****Wellness étterem vezetője, a Budapesti Gazdasági Egyetem végzős hallgatója. Szakdolgozatában a Veszprém megyei (köztük a Vidék Minősége – Éltető Balaton-felvidék védjegyes) kistermelők marketing kommunikációját, valamint azok szállodai piacra jutási lehetőségét vizsgálja. Kőfalvi Éva ezzel kapcsolatban készítette el kérdőívét különböző élelmiszer és kézműves termékeket előállító őstermelők, kistermelők, vállalkozók számára. Kérjük tagjainkat, segítsék a kutatást, amely eredménye számunkra is hasznos megállapításokat tartalmazhat. A kérdőív kitöltése csak 2 percet vesz igénybe, kipróbáltuk 🙂 .

A kérdőív az alábbi linken található: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/926725703/

A kérdőív kitöltése anonim módon zajlik. Az adatokat Kőfalvi Éva csak összesítve elemzi és mutatja be szakdolgozatában úgy, hogy az egyéni információk sehol sem azonosíthatóak.

Együttműködésetekre számítunk! 🙂