Vadhús workshop Vári Dáviddal!
Téma: Vaddisznóhús
Program:
Érkezés: 2018.05.28. 10:00 – Megyer
Napi program:
-Vaddisznó hús feldolgozása
-Főzés oktatás Vári Dáviddal
A program közben lesz egy ebéd : Vaddisznó pörkölt
Esti program: 5 tételes vaddisznó vacsora, 5 tételes borkóstolóval az Egly Szőlőbirtok és Borászat jóvoltából.
Napközben: Korlátlan folyóbor fogyasztás- Egly Szőlőbirtok és Borászat
A program végén mindenki kap:
2 kg vaddisznóhúst
2 kg vaddisznózsírt
Vacsora menü:
Hideg előétel: Vaddisznó rillett (konfitalt vaddisznó)
Leves: Vaddisznó csontleves töltött tortellinivel
Meleg előétel: Füstsült vaddisznó gerinc szelet medvehagyma krémmel
Főétel: Rántott vaddisznó dió burgonya salátával, hónapos retekkel, marinált gyöngyhagymával jus-vel
Desszert:Vaddisznózsírban égetett tészta angol krémmel akácvirággal.
2018.05.29.
-Vadreggeli
-Távozás
Program részvételi díja: 40.000 Ft/ fő
Program ára tartalmazza a szállás ( www.megyer-falu.hu ) árát, ami helyben Megyeren található.
Programra jelentkezni korlátozott létszámban lehet.
Jelentkezés az alábbi lehetőségeken:
Márkus Letícia : 06/30-9438892
Email: megyerpajta@gmail.com